Известие

Collapse
No announcement yet.

Забива муцуната като подам повече газ...Помогнете!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Забива муцуната като подам повече газ...Помогнете!

Проблемът е следният,имам 156-ца 2.0 T.S. от около 2-месеца имаше някои проблеми,но вървеше като луда....до преди седмица.Следното нещо се получи,когато реша да я смачкам тези 155 к.с. вместо да ме истрелят в небесата нищо....колата забива муцуната и започва да отслабва.Та вчера ходих на диагностика даде ми грешка на Ламда Сондата..."майстора" каза,че била за смяна....смених я и ефект няма колата ми пак е като скопена и не върви,моля ако някой се е зблъсквал с такъв проблем да сподели за да не давам пари на вятъра!

Ми възможните проблеми са доста, и така зад клавиатурата надали някой би ти дал смислен съвет......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Ами понеже каквото съм научил за Алфа Ромео 156 съм го научил от този форум, реших да пиша да видя по-запознатите от мен какво ще кажат Иначе за колата даже като смени Ламдата е по-зле започна и да ми гасне освен,че не върви....
      Проблема е кофти няма никакъв ряз колата когато дам газ направо умира....като я карах на диагностика "майстора" доста говореше...първо излезна,че Ламдата не работи така показа компа сменихме я после за дебитомера стана въпрос нещо свалиха го да го почистят....след това дросела почистваха....оборотите и играят доста...но колата пак не върви и се хващам за главата вече....

Comment

Къде си ходил на "майстор" в СТЗГ????
        Виж като я покараш с откачен дебитомер какво ще стане? Провери свещите, бобините.....
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Да в Ст.Загора Ходих...на СБА-то ме пратиха...утре май пак ще ходя,че немога да я понасям така....

Comment

ИЗвинявай ама щом от доста време четеш форума използвай търсачката през седмица излиза такава тема и се пише по нея .
            Съжалявам ама не може да дъвчемедно и също нещо по 100 пъти.
            156 1,8 ТS 99
            Nissan Murano 2005

Comment

Преди да пусна темата търсих в търсачката,но....не открих нищо полезно

Comment

check this out

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=23959
                Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
                Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
                http://www.family-sozopol.com/

Comment

Ето тук е развит доста добре тоя проблем

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 0%E0%E7%E0
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

прекалено сложно ги праят тия коли,ако съм аз никва електроника ня да сложа като жигула
                    Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Сменяш свещи, дебитомер, отиваш на църква палиш свещ отправяш една две молитви и си готов
                      Alfa Romeo 156 TS 2.0 '99

Comment

Е открих проблема най-накрая днес я разглобих почти цялата...и след като свалих дебитомера и я пробвах без него,разбрах за какво става дума.Върви като бясна....
                        Благодаря на всички за съветите....ако има нещо друго май пак до вас ще опирам най-добрия сериз.

Comment

Интересно защо моята не върви без дебитомер
                          Алфист по душа и сърце!
                          В търсене на 147
                          Пежо 206 '02 - продава се!
                          Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 98-ма. - бивша

Comment

Първоначално публикувано от Bullzai
                            Е открих проблема най-накрая днес я разглобих почти цялата...и след като свалих дебитомера и я пробвах без него,разбрах за какво става дума.Върви като бясна....
                            Благодаря на всички за съветите....ако има нещо друго май пак до вас ще опирам най-добрия сериз.
                            Все пак какво значи това - че ти е заминал дебитомера, или че ще си караш без него????

Comment

Интересното е че когато ходих на диагностика дебитомера отчиташе....а в крайна сметка когато сложа буксата колата от 155к.с стана 50 а като я откача става нещо необуздимо....та сега я карам без дебитомер и даже се чудих дали е добре да не да направя,някоя друга беля така.

Comment

Working...
                              X